20160529 Cecep 1

Weer twee geweldige seminars door Cecep Arif Rahman!

20160529 Cecep 2

We kenden hem al van twee jaar geleden toen hij te gast was bij de NFK-NPSF en gedurende een week Nederland verrijkte met zijn inspirerende seminars. Toen werd hij als ‘master par excellence’ binnen de NFK familie opgenomen. De afgelopen dagen dus geprolongeerd met als slot de seminars te Den Haag voor zijn ‘broers en zusters’ in Nederland.

20160529 Cecep 3

Met circa honderd deelnemers verspreid over twee seminars een goed bezocht maar vooral feestelijk evenement. Daarnaast nog enige tientallen bezoekers die weliswaar aan de zijlijn van het seminar stonden maar toch met even groot enthousiasme het gebeuren intensief volgden.

20160529 Cecep 4

Enthousiasme was dan ook de grootste gemene deler, te beginnen met Cecep zelf die weer op voortreffelijke wijze zijn kennis wist over te brengen en vooral de deelnemers van jong tot zeer oud inspireerde.

20160529 Cecep 5

Daarnaast zat de stemming er bij alle deelnemers en bezoekers weer in, de gedachte aan een uiterst gezellige familiereünie dringt zich hier dan ook op. Nieuwe en hernieuwde kennismakingen, oude bekenden, oude vrinden en veel verhalen over de seminars van vandaag maar ook over vroeger.

20160529 Cecep 7

Voor sommige aanwezigen leek het wel een vergader spektakel, vele kleine en grote besprekingen in de recreatieruimte van Lu Gia Jen. De voorzitter NFK zagen we zo gaande de dag wel in twintig gesprekken verwikkeld. Overigens met een brede lach op het gelaat dus de onderwerpen zullen niet al te zwaar van inhoud zijn geweest. Bijzonder was het feit dat hij aan ‘levende Pencak Silat legende’ Sir Don Kessing (Panji Mas Joko Setiyo Suseno) voorgesteld werd. De twee zaten binnen de kortste keren in een zeer geanimeerd gesprek, naar verluid gaat dit nog een gevolg krijgen, wij proberen u op de hoogte te houden.

20160529 Cecep 13

In de pauze tussen de twee seminars voor de notabelen vandaag geen boerenkool met worst maar wel een toepasselijke nasi schotel, de blauwe hap dus met een knipoog naar onze marineman Oom Jelle Dezentje. De heren genoten er zichtbaar van en ook hier waren de anekdotes, grappen en grollen niet van de lucht, Grootmeester Louis Fraanje spande natuurlijk weer de kroon. In de NFK wandelgangen wordt al gefluisterd dat hij in aanmerking komt voor de aanstelling ‘opperste LOL dignitaris NFK, afgekort tot OLOLDN’. Wij volgen dit nauwlettend en zullen u hierover verder berichten! Ook hier weer het hoge familie gehalte, wat een feest!

20160529 Cecep 12

Aan het einde van de dag een prachtig certificaatje voor de deelnemers als herinnering en (arme) Cecep moest weer vele handtekeningen zetten. Gelukkig dat hij hierin (door zijn filmcarrière) inmiddels ook duchtig getraind is.

20160529 Cecep 9

Grote dank aan de organisatoren. President NPSF Olivier in het bijzonder. Zijn ongelooflijke inzet en betrokkenheid spetteren er van af. Er wordt al naarstig naar een eervolle bijnaam voor hem gezocht, vooralsnog houden we het op ‘Tanding Tornado’, maar we staan open voor betere suggesties.

20160529 Cecep 8

Dank voor het voortreffelijke foerageren Guru Besar Henk, dank aan de vrijwilligers van Perguruan Bersilat en Lu Gia Jen. Dank aan alle deelnemers en bezoekers voor een voortreffelijke dag. En natuurlijk in het bijzonder dank aan Cecep; Terima Kasih Kang!

20160529 Cecep 11

Klik hier voor de eerste serie foto’s.

Den Haag, 29 mei 2016.

Cecep deelname flyer final 2 PDF