20160626 TOS wmn web

De workshop Ladyfence is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze workshop richt zich tot iedere vrouw, ongeacht conditie, leeftijd of ervaring, die zich mentaal en fysiek weerbaarder wil maken.

In de workshop worden er diverse afweer/aanval en bevrijdingstechnieken geleerd om je te leren verdedigen op een snelle, simpele en effectieve manier. Ook wordt er gewerkt aan het bewust bezig zijn met de omgeving, welke mogelijkheden zijn er om jezelf mee te kunnen verdedigen? Wat kan je gebruiken? Waar moet je aanvallen?

Neem iedereen mee die geïnteresseerd is, vraag het in je kennissenkring of er dames zijn die ook kennis wil maken met deze explosieve en zeer nuttige training. Investeer nu in jezelf en geef jezelf de mogelijkheid om je goed te leren verdedigen en meld je snel aan!!

Inschrijven voor de workshop kan per e-mail via info@theoldschool.nl of bel 0614246415

kosten: 25 euro p.p
De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Ben je geïnteresseerd in een reguliere wekelijkse training? Geef dat dan aan, bij voldoende interesse zal er weer een wekelijkse training van start gaan. Wij trachten elke maand 1x een workshop te geven op zondag.