Nieuwsbrief YBS nr. 1 – 2013
ybs-nieuwbrief_nb2013-1-1-768x1114
De Yugen Budo nieuwsbrief is een uitgave van Yugen Budo Shinkokai en is een informatieblad voor leerlingen die Kobudo trainen. De nieuwsbrief verschijnt twee keer per jaar. Klik op de cover om de nieuwsbrief te lezen.

Nieuwsbrief RKH nr. 1
De eerste editie van de nieuwsbrief van Ryukyu Kobujutsu Holland. Voortaan wordt in plaats van het SOKN blad een nieuwsbrief verspreid onder de leden en geplaatst op deze website. Klik op de cover om de nieuwsbrief te lezen.

Nieuwsbrief Shin Gi Tai nr. 2
ShinGiTai2-768x1057
Deze tweede editie over Karate, Kobudo & Co, gemaakt door Gonzalo Villarrubia van sportschool Shito-Ryu Karate & Ryukyu Kobujutsu Delft, is deels gewijd aan Wim van de Leur. Klik op de cover om de nieuwsbrief te lezen.

Nieuwsbrief Shin Gi Tai nr. 1
ShinGiTai1-dragged-web-234x300
Gonzalo Villarrubia van sportschool Shito-Ryu Karate & Ryukyu Kobujutsu Delft heeft een prachtige nieuwsbrief gemaakt over Karate, Kobudo & Co, met daarin interessante historische, biografische en technische artikelen over deze en andere klassieke vormen van martial arts. De intentie is om elk kwartaal een nieuwe nieuwsbrief uit te brengen, die uiteraard ook op deze website zal worden gepubliceerd. Klik op de cover om de nieuwsbrief te lezen.