logo_koryu_te_jutsu
Welkom Willem Vellema met het Koryu Te Jutsu. Het Koryu Te Jutsu werd door Hubert Laenen Sensei (hoge Belgische Yudansha in diverse systemen) tot leven geroepen om zo de link te leggen tussen de traditionele oude Krijgskunsten en de hedendaagse aspecten van de Moderne Martial Arts. Het is een complete vorm van zelfverdediging die terug gaat naar de roots van belangrijkste oosterse vechtdisciplines. Eenvoudig vertaald betekent ‘Koryu Te Jutsu’; traditionele technieken van de handen. (Koryu = traditioneel; Te = Handen; Jutsu = Techniek)

Koryu Te Jutsu is niet zomaar een gevechtsport of krijgskunst, het is een studie die een levenlang interessant blijft. Het vormt zowel een krijgskunst op zich maar kan ook een leerrijke aanvulling zijn voor iedere beoefenaar van welke gevechtsport of zelfverdedigingskunst dan ook.
willem_portret_groot2
Willem Vellema is een ervaren leraar krijgskunsten (Koryu Te Jutsu, Wado Ryu Karate, Kyokushin Karate, zelfverdediging en weerbaarheidtrainingen) die vanuit zijn eigen dojo in Almere lesgeeft en op diverse andere locaties waaronder Amsterdam Osdorp (zelfverdediging). Willem is hoofdvertegenwoordiger van de Koryu Te Jutsu stijl in Nederland.

Studie is de basis van kennis, bij een studie die niet af te ronden is (‘l’éducation permanente’), staan leren en kennis als proces centraal; een al maar voortdurend pad naar wijsheid(?). Willem heel veel succes met de verdere introductie van deze krijgskunst in Nederland en haar mooie gedachtegoed!
Koryu_te_jutsu