20140628_sponsortraining
Op zaterdag 28 juni 2014 organiseerde Van Det Kempo uit Bodegraven een sponsortraining in samenwerking met Sportschool Doets. Een training, waarbij de deelnemers zelf actief op zoek moesten gaan naar sponsors. Om 4:30 uur stonden de leden klaar bij de Surfplas in Reeuwijk om van start te gaan!

De training bestond uit een warming up, diverse kracht- en lenigheidsoefeningen, zware conditionele oefeningen en het oefenen van diverse technieken. De gehele training duurde tot 7:00 uur, toen de zon alweer boven de Surfplas scheen. Al deze inspanning was in eerste instantie niet voor de deelnemers zelf, want het ingezamelde geld zal volledig aan KWF Kankerbestrijding overhandigd worden. “We willen allereerst onze medemens steunen, maar ook een signaal afgeven dat vechtsporten ten onrechte een negatieve reputatie hebben.” In totaal werd er maar liefst €1850 ingezameld door de deelnemers! “We willen alle deelnemers, maar vooral ook alle sponsors hartelijk bedanken voor alle inzet en medewerking!”

Met sportieve groet,

Feike van Det
Van Det Kempo