enquete_2
Beste leden van de NFK,

Wij, Sjors Janssen en Kiyomi van Nieuwenhuizen (tweede jaars studenten Sport Management aan de Haagse Hoge School) zijn als stagiaires bezig met een marktonderzoek naar de behoefte aan een opleidingsaanbod vanuit de NFK. Het doel is om zoveel mogelijk reacties te ontvangen vanuit het ledenbestand van de NFK.

Wij hebben twee enquêtes opgesteld. Eén enquête is gericht op sportschoolhouders en de andere is voor sportleraren(assistenten) en bevat een aantal andere vragen. Door zoveel mogelijk reacties te krijgen kunnen wij en de NFK u zo goed mogelijk bedienen.

Klik hier voor de enquête voor sportschoolhouders.
Klik hier voor de enquête voor de leraren/assisten binnen de sportschool.

Alvast bedanken wij jullie voor het meewerken aan het onderzoek!

Met sportieve groet,

Sjors Janssen en Kiyomi van Nieuwenhuizen