Met grote trots kunnen we melden dat Cecep Arif Rahman is opgenomen in onze Eregalerij onder de speciale eretitel: ‘Most Outstanding and Honourable Teacher in the Martial Arts’. Na een reeks indrukwekkende seminars werd Cecep op 23 november 2014 door het bestuur NFK benoemd vanwege zijn buitengewone verdiensten als leraar krijgskunsten en zijn grote inzet om de Martial Arts wereldwijd als waarachtig ambassadeur te promoten.
nr_0199_20141021_Rahman_Cecep_Arif__buitengewoon_lid_DSO_30x40cm_def
Cecep heeft buiten zijn grote technische kennis het vermogen dit op uitzonderlijk goede wijze over te dragen. Daarnaast geeft hij vanuit een bescheiden opstelling een rolpatroon voor jongeren en ouderen om de weg van de krijger te vereenzelvigen met de weg naar wijsheid en vrede. Het zoeken naar wijsheid is een kostbare taak die binnen de krijgskunsten nauwelijks te onderschatten valt; ‘alle hulde voor hem, de weg van de krijgsman is de weg naar vrede’.

Van harte gefeliciteerd Cecep, Hormat!