Bersilat_trainers
Pencak Silat Pukulan Betawi in Den Haag beoefen je bij Bersilat AZV in de sportaccommodatie van Lu Gia Jen. Daar wordt door een aantal ervaren instructeurs onder bezielende leiding van Henk Bijl de weg onderwezen binnen deze prachtige discipline.

Nu is Pencak natuurlijk een ‘doe sport’ maar om geïnteresseerden de weg te wijzen kom je er niet alleen met een enkele demo op een gala, mensen moeten je natuurlijk vooral ook kunnen vinden op het internet. Vandaag hoorde een van de creatieve geesten op de redactie van de vernieuwde website van Bersilat en bij nadere inspectie zag het er top uit! Een heldere, inzichtelijke met een goed oog voor detail en vormgeving opgemaakte website en zoekstructuur, dat kom je helaas niet altijd tegen. Leuke foto’s ook van sportactiviteiten van de laatste jaren en een prachtig schema over vaardigheidsniveaus en graduaties.
Bersilat_foto_1
Complimenten voor maker Henry Bijl van de site en voor hen die daaraan een bijdrage leverden, goed werk mannen en… jullie schema hebben we inmiddels toegevoegd aan de pagina van de Pukulan Betawi op deze website. Voor de rest van het ‘jasje’ en natuurlijk de inhoud verwijzen wij eenieder graag naar de nieuwe website van Bersilat, klik op onderstaand logo!
20121207-BERSILAT-LOGO-GOED-LOW-WEB