Shin_Sei_Ryu_foto_2
Pas op de junior Ninja komen de NFK versterken en in hun kielzog nemen ze onder meer ook nog de nodige Aikido-, Kendo- en Iaido- beoefenaren mee.

Welkom nieuwe lidschool ‘Shin Sei Ryu’ te Beuningen in het ‘Rijk van Nijmegen’. Onder vakkundig leiderschap van Martijn Hordijk en Bob Walker wordt daar letterlijk van jong (6) tot wat ouder (78; als we ‘Het Beuningen Nieuws’ mogen geloven) keihard getraind en meer…

Beide leraren zijn pedagogisch gevormd en hebben deze kennis en kunde verantwoord samen weten te brengen met hun grote liefde voor diverse Budo disciplines. In 2011 richtten zij hun school, de ‘Shin Sei Ryu’ op en nu, drie jaar later, staat de teller op 29 volwassenen en 25 jeugdleden, een buitengewone prestatie die veel zegt over de initiatiefnemers!
Shin_Sei_Ryu_foto_4
De naam ‘Shin Sei Ryu’ laat zich op meerdere wijzen vertalen, maar overal vind je nieuw, als in nieuw leven of een nieuwe start terug, een mooi gedachtegoed. Dit begrip beklijft ook wanneer je de missie van de school leest; het gaat om zelfontwikkeling door ontspanning & respect, door discipline & zelfvertrouwen en door kennis & creativiteit waardoor veel gevestigde waarden een geheel nieuw innerlijk en uiterlijk krijgen.
Shin_Sei_Ryu_foto_3
Maar naast deze innerlijke arbeid en verstilling spettert het enthousiasme er ook vanaf in de vele activiteiten die de Ryu samen met haar leerlingen onderneemt. Een demo/workshop voor slechthorenden in 2013; een goed doel en een goede missie bijeen, maar ook workshops en demonstraties door een vast demoteam van acht enthousiaste leden en de naar eigen zeggen ‘incidentele’ video- en sushi-avonden.
Shin_Sei_Ryu_foto_7
Het is al met al vooral ook een ‘vereniging van mensen’ die naast de waarde van het leren ook de waarde van het samenzijn op prijs weet te stellen, daarbij hoort ook de borrel op het ‘nieuwe jaar’ natuurlijk!
Shin_Sei_Ryu_foto_5
Shin Sei Ryu, leerlingen, Sensei’s Bob en Martijn van harte welkom, we hopen nog veel van jullie te horen!

Klik op onderstaand logo om naar de website van Shin Sei Ryu te gaan.
Shin_Sei_Ryu_logo