logo_web
Van onze vaste informant, Bond William 007, begrepen we dat de Academie Oosterse Bewegings- & Gezondheidsleer uit Breda voornemens is om per 1 januari de NFK gelederen te komen versterken! Wat een geweldig nieuws niet alleen een nieuwe school er bij maar ook een zeer gedreven leraar in de persoon van Theo de Jong (6e Dan) die zijn droom letterlijk waarmaakte door een prachtige Dojo aan de Voorerf 47 te Breda in te richten. Naar verluidt zijn er heel wat uurtjes in gaan zitten om het pand Dojo waardig te krijgen maar…dan heb je ook wat!

Wat een prachtige ruimte meester(s) en leerlingen van AOBG, een genoegen om te zien en ongetwijfeld een nog groter genoegen om er te trainen. Leuk om te zien dat ook een andere NFK grootmeester de warmte van de AOBG Dojo wist te omarmen; er wordt ook lesgegeven door Guru Besar Walter van den Broeke (Pencak Silat, Bukti Negara etc.); nu wordt het dus helemaal een thuiswedstrijd!

Theo Sensei is een van die klassiekers die op zijn tiende al naar de karateschool op de hoek ging en zijn passie niet alleen bleef volgen maar ook wist te delen met veel anderen. Hij bekwaamde zich in meerdere krijgskunsten zoals onder andere Jiu Jitsu en Aiki Jutsu. Ook disciplines die de gezondheid van de mens dienen of helen waar nodig, vinden in hem een uiterst bekwaam therapeut en leermeester. Theo Sensei, Meesters en leerlingen van AOBG, van harte welkom en laat met regelmaat wat van je horen, wij vinden dat leuk en met ons vele andere enthousiaste (NFK) sporters.