De Harderwijkse kempo vereniging Kempo Kuntao Nederland heeft afgelopen vrijdag de finale gehaald van het RTL4 televisieprogramma Holland’s Got Talent. De finale wordt door RTL4 uitgezonden op vrijdag 23 juni, om 20.30 uur. De act van vorige week terug zien? klik hier

 

Kempo-Kuntao Nederland heeft op 26 mei j.l. auditie gedaan voor het programma. De uitvoering werd door de juryleden zeer positief ontvangen en men ontving een zogenoemde Golden Ticket, welke recht geeft op een directe plaatsing in de halve finale. In de halve finale, dat afgelopen vrijdag 16 juni is uitgezonden op RTL4, werd door hen een vechtscene neergezet in een jaren ’50 thema. Ook nu was de jury zeer lovend en beloonde de Harderwijkse vechtsportvereniging met een finale plaats.

“Dat wij zover in dit avontuur zouden komen hadden we niet durven dromen. De finale plaats geeft ons de mogelijkheid om voor de laatste keer iets moois neer te zetten, om de sport Kempo Kuntao op de kaart te
zetten en om de martial arts mooi te promoten.” In deze laatste live-finale is het niet aan de jury, maar aan het publiek en de mensen thuis wie verkozen wordt tot de winnaar van Holland’s Got Talent 2017. Kempo Kuntao Nederland hoopt op steun van alle mede Kempoka’s en martial-arts zusters en broeders tijdens de stemronde van aanstaande vrijdag 23 juni.