De Kayaku-Dojo heeft op 7 en 8 september 2013 een seminar georganiseerd met als gast docent Rob Renner. Rob Renner is 15e Dan en traint al 9 jaar in Japan. Op zaterdag zijn er veel dingen uitgelegd over houding en principes. Hiermee is ook geoefend en dit was zeer leerzaam. Op zondag is er veel geoefend met de dingen die op zaterdag zijn verteld en geleerd. Aan het einde van de seminar waren er 2 graduaties. Folco Blanker is gegradueerd naar 1e Dan, daarna kwam de grote verrassing en dat was de graduatie van Chris Dekker naar 15e Dan. Tevens wil ik onze sponsors Albert Heijn en Matsuru bedanken voor de spullen die wij hebben gekregen van hun. Hierdoor konden wij een simpele lunch aanbieden zonder extra kosten. Het was een geweldig weekeinde en hoop dat de volgende keer nog meer mensen kunnen komen.

Met vriendelijke groet,
Dennis van Eenige
Kayaku-Dojo

SONY DSC

SONY DSC