20151122_header_1
Wanneer je met geest en lichaam in het gevecht opgaat!

Den Haag, Lu Gia Jen, 22 november 2015 najaarexamens: Jiu Jitsu, Karate Shito Ryu, Karate Shotokan, Ryukyu Kobujutsu. Juist het feit dat er in vier disciplines examens werd gedaan maakt het schouwspel ook voor de toeschouwers aantrekkelijk om te zien.

Voor de deelnemers ligt dat natuurlijk anders, ze gaan volledig geconcentreerd op in techniek en uitvoer en een zekere spanning is vanzelfsprekend niet uit te sluiten. Felicitaties voor alle geslaagden en dank aan alle deelnemers, organisatoren en natuurlijk niet te vergeten de fotograaf, die alles weer op onnavolgbare wijze vast wist te leggen.

Examinatoren:
W. van de Leur, E. Abrahams, J. Bezemer, G. Villarrubia, S. van Nieuwenhuizen, K. Tijssen.

Geslaagden_20150419_Certificaat_WEB_2