20140510_Poster_Seminar_Kurabe
Deze kans krijgt u nooit meer!
Het bespaart je een aantal reizen naar Japan en dan nog, les krijgen van een erfopvolger (Soushi) van een oude krijgskunst is sowieso al een ongekende en moeilijk te realiseren optie! Kurabe sensei geeft gedurende een jaar, iedere eerste zaterdag van de maand een workshop Aikijujutsu Gyakute do in Nederland. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan want daar krijg je gegarandeerd spijt van! Kurabe sensei verwacht na dit jaar terug te gaan naar Japan.
Het is toegankelijk voor iedereen (ook beginners, ook niet NFK leden) maar ik wil hierbij vooral van de gelegenheid gebruik maken om zwarte banders en gevorderden vanuit welke krijgskunst dan ook uit te nodigen om je in te schrijven. Van deze geweldige leraar kun je in één jaar heel veel leren! Er is maar beperkt plaats dus denk niet te lang na. Aan het einde van de serie seminars zal het geheel worden afgesloten met een certificering.

AikiJujutsu Gyakute do (AGdo)
Het Aikijutsu is de oude grondvorm met harde en zachte technieken. Het aikido werd uit dit systeem ontwikkelt als ‘zachtere’ variant. Binnen de Koryu Jiu Jutsu vormen vinden we de ‘hardere’ aspecten terug. Het ‘AGdo’ kent als oorsprong de Koryu Jujutsu en de Hakkoryu Jujutsu. De huidige erfopvolger van het systeem is Kurabe Sensei.

Locatie: Dojo ”De Sportacademie”, Groot Hertoginnelaan 169 te Den Haag
Eerste seminar: zaterdag 10 mei van 1400h tot 1700h, vervolgens iedere eerste zaterdag van de maand
Bijdrage in de kosten: 10,00 euro per seminar
Inschrijven via: info@gyakutedo.com
Verdere info bij: Steve van Nieuwenhuizen tel. 070-3458090, email: linda.de.mos@planet.nl of
Theo Philips tel. 06-51001165, email: jujutsu@yushinkan.com
De agenda zal gepubliceerd worden op de NFK website: www.federatiekrijgskunsten.nl

Mogen wij u deze reeks seminars van harte aanbevelen,
namens het bestuur NFK,
met sportieve groet,

Gerard Stijf