RvW_Rdam4
Welkom ‘Perisai Diri Ruud van Weldam’ te Rotterdam, een nieuwe lidschool binnen onze gelederen.

U dacht misschien dat we onze vrienden uit Rotterdam vergeten waren? Niets is minder waar! We vinden het gewoon leuk om iedere school apart aan u voor te stellen.

Onder de bezielende leiding van Ed van Hamburg, Martin Ubijaan en Dionysios Sofronas wordt er in Rotterdam keihard geknokt om alle finesses van dit prachtige systeem te leren beheersen en aan de leerlingen over te dragen. Aan één van de foto’s te oordelen is er tussen het harde trainen door ook nog tijd voor humor… of was het leedvermaak?


RvW_Rdam3
De nodige pencakkers van ‘Perisai Diri Ruud van Weldam, Rotterdam’ hebben we al eerder mogen begroeten op evenementen binnen de NFK en we hopen jullie nu als ‘part of the family’ nog vaker te mogen begroeten.
RvW_Rdam2
Het systeem en haar missie hebben we reeds bij de school te Hilversum uit de doeken gedaan dus die kunt u daar alsnog lezen indien u het gemist heeft.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Alle leraren en leerlingen welkom namens leden en bestuur NFK en laat met regelmaat wat horen uit het Rotterdamse, wel een fotootje of afbeelding erbij (dat houdt het ook grafisch leuk) dan kunnen we het op onze facebook page en/of site plaatsen.

Klik op de volgende link om naar de website van ‘Perisai Diri Ruud van Weldam’ te gaan:
www.perisai-diri.nlS0046_Perisai_Diri_Ruud_van_Weldam_4