Op zaterdag 1 en zondag 2 november 2014 was Sensei Silvio Campari (6e Dan) voor de derde keer te gast bij Kuro-Obi in de Dojo te Swartbroek-Weert om een speciale trainingsstage te verzorgen. De opkomst was goed. Karateka’s uit Italië, Nederland, België, Frankrijk en Duitsland hebben met elkaar onder leiding van Sensei Campari een geweldig trainingsweekend beleefd. De in totaal 6 trainingssessies, goed voor maar liefst 10 uren training, waren zeer interessant.

De plannen voor volgend jaar zijn al gesmeed zodat er een vervolg aan de stage gegeven kan worden. Sensei Campari komt in 2015 maar liefst 2 keer naar Nederland. De vierde editie van de Internationale stage o.l.v. Silvio Campari bij Kuro-Obi zal plaatsvinden in het weekend van 31 oktober en 1 november 2015. Wij zijn vereerd aan te kondigen dat Shihan Hiroshi Shirai op 9 en 10 mei 2015 naar Nederland komt op uitnodiging van Kuro-Obi. Sensei Silvio Campari zal Shihan Hiroshi Shirai vergezellen in dat weekend.
Al met al, 2015 beloofd een geweldig jaar te worden!

OSS!
Vereniging Shotokan Karate-Do Kuro-Obi Weert

Klik hier voor een uitgebreid verslag.
kuro-obi_52303_web