jan_kraayvanger_3

Beste Budo vrienden,

Het spijt ons om jullie het slechte nieuws te moeten brengen dat zondagmiddag 27 juli 2014 Jan Kraayvanger is gestorven. De moeizame strijd tegen de verschrikkelijke ziekte leukemie is hem teveel geworden.

Wij wensen zijn familie en vrienden sterkte in deze moeilijke dagen en hopen dat zij vrede kunnen vinden in mooie herinneringen aan Jan.

Jan Kraayvanger was een op en top budoka en trainer. Hij haalde het beste uit zichzelf en heeft iedereen (zowel zijn leraren, zijn training partners als leerlingen) verder gebracht dan waar zij zelf gekomen zouden zijn, het mooiste cadeau wat je van iemand kunt krijgen.

Ook heeft Jan een essentiële rol gehad in Koryu Uchinadi Nederland en de Koryukan, waarin mensen met elkaar veel sportplezier hebben beleefd. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.

Wij zullen op gepaste wijze afscheid nemen van Jan, maar ook in zijn geest doorgaan met het beoefenen van onze gezamelijke passie en Jan’s gedrevenheid, kennis en vriendschap meenemen in de toekomst.

Met vriendelijke groeten,

Bert Mollen, Huub Meijer
Koryu Uchinadi Kenpo Jutsu Nederland

def logo

Leden en bestuur NFK zijn diep geraakt door het overlijden van Jan Kraayvanger. Hij was als gewaardeerd lid, bestuurder KKJN en oprichter van de International Mixed Martial Arts Association nauw betrokken bij onze vereniging.

Wij wensen alle nabestaanden en betrokkenen veel sterkte met dit schokkende verlies.

round1-Jan-Kraayvanger-61-overleden-620x350