Dirk_Klok
De redactie surft wat af! Bij een van deze tochten zagen we dat een ‘individueel NFK lid’ opgenomen is in de ‘Nationale Hall of Fame’ van het ‘Het Comité Behoud Martiaal Erfgoed’ (CBME). Een mooie gelegenheid om Dirk Klok te complimenteren met zijn niet aflatende inzet als bestuurder en als veelzijdig beoefenaar van een reeks krijgskunsten binnen het Aziatische palet’. Daarnaast willen we hem natuurlijk vooral ook feliciteren met deze bijzondere huldiging. We laten verder het CBME aan het woord:

“Onlangs werd Shihan Dirk Klok gehuldigd met zijn opname in de Nationale Hall of Fame. Shihan Klok – op een van de foto’s met zijn trotse vader – heeft evenals alle andere Hall of Famers zichzelf een leven lang ingezet voor de Oosterse Martial Arts. Klok ademt een ware budospirit uit en draagt dit over op alles waar hij voor staat. Hij beschikt over de 7e dan Tai-jitsu, 7e dan Nihon Jujutsu, 5e dan Aiki-Jitsu, 3e dan Judo en de 1e dan Wado-ryu Karate. Klok is tevens de voorzitter van de International Martial Arts Federation (IMAF).”

Zie verder de site van ‘Het Comité Behoud Martiaal Erfgoed’: http://www.cbme.nl/nieuws-2/
Certificaat_Dirk_Klok