film_kurabe
Het kookboek van de Aziatische krijgskunsten is rijk gevuld met torsies, overstrekkingen, worpen, slagen, stoten en trappen. Dan heb je zowat alles wel gehad denk je na ruim 45 jaar trainen, maar dan kom je een heel andere grootmeester tegen die dingen doet die je eigenlijk niet voor mogelijk houdt en dan hebben we het niet over koken!

Soms leidt zien tot geloof maar het zelf ervaren leidt hier tot vaste overtuiging voor betrokkenen. Er zijn technieken waarmee belangrijke (groot)meesters uit de martial arts bij Kurabe Sensei onderuit gaan zonder dat ze kunnen verklaren wat er nu eigenlijk gebeurt. Lijkt een beetje ‘spooky’ niet? Ik heb de ‘slachtoffers’ gesproken en ik heb het van nabij mogen zien gebeuren, dit is geen theater, dit is harde realiteit! De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Kurabe Sensei is helaas nog maar een paar maanden in Nederland maar we hopen dat zijn leerlingen nog veel van hem mogen leren en we hopen allen hem ook nog lang daarna met enige regelmaat te mogen zien. Bijgaand een filmpje waarin je iets van het gebeuren kunt zien.