20160109_SHJ_stage
Zaterdag 9 januari 2016,
De Sportacademie te Den Haag
Shin Hanbo Jutsu (SHJ) stage

Hoe je tegen wapens te verdedigen wanneer je niet weet hoe je met wapens om moet gaan? Dat is het ‘Leitmotiv’ voor de stages Shin Hanbo Jutsu; raak vertrouwd met het werken met wapens opdat je ook ongewapend een betere uitgangspositie hebt voor wanneer het er op aankomt. Pragmatische technieken verzameld binnen het systeem SHJ gedoceerd onder de bezielende leiding van wapenmeester Wim van de Leur 8e Dan Shotokan karate, 7e Dan Kobujutsu, 6e Dan Shin Hanbo Jutsu etc.

Zaterdag 9 januari was het weer zover. Hoewel wapenstages vaak door een relatief kleine groep enthousiastelingen bezocht worden, was de opkomst vandaag geweldig te noemen. Primair het kwalitatieve aspect; zeer gedreven en enthousiaste deelnemers, daarna het kwantitatieve in de vorm van 16 deelnemers. Een groot succes voor docent en leerlingen. Tot de volgende keer!