Saakura_1
Welkom nieuwe lidschool Saakura Shaolin Kempo Ryu in het Brabantse Wouw! In navolging van Shaolin Kempo Ryu te Roosendaal nu de tweede school binnen deze Kempo traditie.

‘Sakura’ is, als we ons niet vergissen, het Japanse woord voor kersenbloesem, een prachtige bloesem die met geur en kleur de mensen bekoort en de wereld ieder jaar weer in ‘vuur en vlam’ zet. Daarnaast is het door zijn ‘schoonheid en vergankelijkheid’ natuurlijk ook het symbool voor de Japanse Samurai. Kortom een betekenisvolle naam dus.


Saakura_4
Als we foto’s van jullie school op internet tegenkomen dan zien we zeer enthousiaste (jonge) mensen die onder de al even enthousiaste leiding van Edward Donkers van het Kempo beoefenen een waar feest maken. En zo beste ‘kersenbloesems’ hoort het ook, met voldoende enthousiasme is het ‘halve werk’ gedaan en zeg nou zelf; Kempo beoefenen is natuurlijk geen werk maar een feest daarentegen des te meer!
Saakura_3
Leden Saakura, nogmaals van harte welkom en laat veel van jullie horen, bij voorkeur met een foto erbij dan hebben wij weer kopij voor internet en facebook en jullie de nodige reclame er bij!
Saakura_2
Saakura is terug te vinden op facebook: https://www.facebook.com/martialartsclubwouw
s0051_saakura