20150418_Promotie_Kempo_Bodhi_Dharma
Op zaterdag 18 april 2015 ging Martial Arts school Bodhi Dharma gezellig met de leden wokken. Tijdens de openingsspeech werd geheel onverwachts sensei Sander van de Meent naar voren geroepen…

Sander is sinds 19 augustus 1988 al lid van onze school. Naast dat hij steevast 2 keer per week traint, vervult hij ook nog meerdere rollen. Zo is hij ook secretaris, de rechterhand van Sifu tijdens de trainingen en examinator.

Onze exameneisen gaan tot de 5e Dan. Tot en met de 4e Dan is er vastgelegde stof. De 5e Dan kan alleen gekregen worden als je ononderbroken blijft trainen en minstens 25 jaar lid bent of een vierde Dan hebt en een meestergraad in een andere vechtkunst hebt waarvan je de technieken in het Kempo kan integreren.

Naast de vele cursussen die Sander heeft gedaan waaronder Kubotan instructeur, Instructeur weerbaarheid, Martial Arts instructeur, EHBSO, Scheidsrechter enzovoorts, is Sander al meer dan 25 jaar lid. Aankomende augustus al 27 jaar.

Dat betekent dat hij aan alle eisen voldoet en naast Sifu Maarten Molenaar gerechtigd is om de 5e Dan van ons examensysteem te dragen.

Tijdens het wokken werd het bovenstaande kort aangehaald en mocht hij het diploma in ontvangst nemen. Een trotse school klapte uitbundig en feliciteerde hem met deze zeldzame prestatie.

Maarten Molenaar
Bodhi Dharma