TOS_Rdam4_web
Welkom ‘The Old School’ uit Rotterdam, een nieuwe lidschool binnen onze gelederen met Pencak Silat Cimande Tari Kolot en ‘Chinese, Filippijnse, Japanse en eigen stijlen’ in ‘de slipstream’!

De NFK verwelkomt Stephen Ghazi en zijn gevestigde school uit Rotterdam. De naam ‘The Old School’ (TOS), impliceert een instituut van oude, traditionele waarden en je hoeft niet lang met Stephen te spreken of je beseft dat dit ook daadwerkelijk zo is.

Stephen is een gedreven full prof leraar krijgskunsten die al 22 jaar in meerdere Martial Arts binnen zijn school lesgeeft. Daarnaast heeft hij zijn school ook opengesteld voor leraren van andere krijgskunsten. Hierdoor kenden wij de ‘TOS’ al een beetje door het lidmaatschap van Ronald Hartman die vanuit deze locatie het Bukti Negara in Rotterdam wil vestigen.
TOS_Rdam2
Maar nu dus Stephen en ‘The Old School’ zelf, een instituut waar Ninjutsu, Pencak Silat en Jeet Kune Do aan een groep zeer enthousiaste leerlingen onderwezen worden. En niet te vergeten het Sambaran, een door Stephan Ghazi zelf ontwikkeld systeem, waarbij er sprake is van een combinatie van technieken uit eerder genoemde disciplines aangevuld met technieken uit Eskrima en de West Sumatraanse vechtstijl Satria Muda Indonesia, maar dan puur gericht op zelfverdediging, met technieken, tactieken en principes die gericht zijn op ‘overleven’; een ‘no nonsense’ vechtsysteem dus.
TOS_Rdam1
De school vormt een organisatie die de oosterse gevechtskunsten meer bekendheid wil geven door middel van genoemde trainingen met als aanvulling dames zelfverdediging en kinderlessen, daarnaast organiseren ze diverse workshops. Ook richten zij zich op privé lessen en bedrijfstrainingen. De school is vijf dagen per week geopend en biedt naast het uitgebreide aanbod aan trainingen ook de mogelijkheid om zelf te trainen tijdens de ingeroosterde vrije trainingsuren.

Stephen en leerlingen van ‘the Old School’ jullie vormen een kleurrijke aanvulling op het reeds bestaande palet aan krijgskunsten binnen de NFK, nogmaals hartelijk welkom en laat vooral veel van jullie horen!

Klik op de volgende link om naar de website van ‘The Old School’ te gaan:
www.theoldschool.nlTOS_Rdam3