Op zaterdag 29 april en 12 juni 2021 werden in sportschool El Hatri een applicatietraining

VITOK gegeven voor docenten Martial Arts. VITOK staat voor: vitale ouderen door krijgskunst.
Zoals bekend hebben martial arts een heel groot bewegings-scala wat , op de juiste wijze aangepast en gedoseerd, uitermate geschikt is om ouderen in beweging te krijgen. Het geeft ouderen niet alleen een grotere bewegings- vrijheid en mogelijkheid. Het werkt niet alleen therapeutisch maar ook preventief. Het geeft ouderen meer zelfvertrouwen en sociaal contact.

De trainingen werden gehouden in de accommodatie van sportschool El Hatri, die deze geheel belangeloos beschikbaar stelde en stond onder auspiciën van de NFK.

VITOK is opgericht in Nederland door Dr. Joh. van Bronswijk , tevens voorzitter van deze organisatie. Zij staat hiermee in contact met sensei Erich Riess in Duitsland, die een internationale organisatie
heeft met dit door hemzelf ontwikkelde systeem, Kenko Kempo Karate Organisation. KKKO.

De applicatietraining was bedoeld als bijscholing voor docenten Martial Arts.                                                      Deelnemers aan de cursus waren:

Tina Bellemans, shotokan                                         Marja J.L. Reijnders, Poekoelan                                                     Aleid J.M. Bouten, poekoelan                                   Ed A. van Breemen, ITF                                                                  Peter M. van Haasteren, KBN-NFK                           Frans H.J.M. Coenen, KKKO                                                        Abdellah El Hatri, KBN                                              Guillaume J.J.M. van Eys, WTF
Martijn A.K. Hordijk NFK                                           Detlef H. Suck, KBN
Piet J. Lagerwaard, Aikido

Docenten waren:
Erich Riess KKKO duitsland.
Piet Lagerwaard Aikido
Wim van de Leur NFK.

Alle deelnemers werden ingeschaald  als 1e dan KKKO en docent VITOK.