kaft_tonfajutsu_web
In 2005 kwam het eerste Nederlandse Kobujutsu boek uit van Wim van de Leur: ‘Ryukyu Kobujutsu – The art of Karate weapons – Bo & Sai’. Inmiddels zijn er een aantal modules bijgekomen, waaronder de recent verschenen uitgave over Tonfa Jutsu.

Van alle modules zijn in 2014 gebonden werkboeken uitgegeven met een ringband waardoor het makkelijk en duurzaam hanteerbaar is als naslagwerk.

De boeken kosten € 17,50 exclusief verzendkosten en zijn te bestellen via dit e-mailadres: ryukyukobujutsuholland@gmail.com.
kob_boek_web
In 2005 is het eerste Nederlandse Kobujutsu boek “Bo en Sai” verschenen. Het boek bevat het kihon en de ippon kumite Bo en Sai. Verder 15 basic kumite Bo en renzoku kumite Sai. Bo kata Shuji sho en dai + bunkai en Sai kata Tsukenshitahaku + bunkai.
kaft_bojutsu
Module 1 Bo Jutsu bevat kihon, ippon kumite en 15 basic kumite. Kata Shuji no kon sho en Shuji no kon dai. De bunkai kumites van Shuji sho en dai en het Shuji Comprehensive (aanvullend) kumite.
kaft_saijutsu
Module 2 Sai Jutsu bevat kihon, ippon kumite en renzuku kumite. Kata Tsukenshitahaku en Chatanyara. De bunkai van Tsukenshitahaku en Chatanyara en het Sai Comprehensive kumite.
kaft_tonfajutsu_web
NIEUW!!!
Module 3 Tonfa Jutsu bevat kihon, ippon kumite en renzuku kumite. Kata Hamahiga en Yaraguwa. De Bunkai van Hamahiga en Yaraguwa en het Tonfa Comprehensive kumite.