Onder de slogan ‘Bodhi Dharma maakt zich sterk voor stichting Scleroderma Framed’ organiseerde Martial-arts School Bodhi Dharma een sponsoractie op zondag 11 oktober 2015.

Sclerodermie betekent letterlijk ‘harde huid’. Het is een zeldzame reumatische aandoening die zich kenmerkt door toename van bindweefsel in de huid en inwendige organen. In sommige gevallen levensbedreigend.

De vrouw van een lid van Bodhi Dharma heeft deze aandoening. Het is een nog vrij onbekende aandoening. Om de stichting meer mogelijkheden te geven voor het onder de aandacht brengen van deze aandoening heeft Bodhi Dharma zich sterk gemaakt voor de stichting. In samenwerking met de sint Maartenskliniek in Nijmegen en vele vrijwilligers is een gehele dag met workshops georganiseerd. Er werden workshops Kempo, Tai Chi en Kubotan gegeven. Elke workshop werd goed bezocht. Er is 1300 euro opgehaald, en dit bedrag was ver boven verwachting. Dank aan alle mensen die zich sterk hebben gemaakt voor de stichting.
Sponsoractie_Bodhi_Dharma_web