20121208-kobudo-gs-201-bewerkt-MD-web
Net bekomen van de Sint stonden ze aangetreden in Dojo Lu Gia Jen te Den Haag; de dames en heren van het Ryukyu Kobujutsu met staf (bo) en al. Op twee velden streed men om de titels voor de 15 Basics, Kata en Renzoku. Er waren twee categorieën, die voor de witte t/m groene band en die voor de blauwe t/m bruine band.

Het blijft indrukwekkend om mensen deze gewapende technieken te zien uitvoeren. Het niveau was hoog en er werd hard gestreden maar wel binnen een opgewekte en sportieve sfeer. De organisatie onderscheidde zich door een uiterst goed georganiseerd toernooi neer te zetten. Mensen wat zat daar een vaart in! Complimenten voor de organisatie, de scheidsrechters en officials en last but not least alle deelnemers. Een uiterst sportief gebeuren geweldig om te aanschouwen en aan het enthousiasme van de deelnemers te zien al even leuk om aan mee te doen. Klik hier voor de foto’s, hier hier voor de uitslag van het toernooi.

GS
20121208-kobudo-gs-196-bewerkt-MD-web