Shaolin_Kempo_Ryu3
Welkom Shaolin Kempo Ryu te Roosendaal een nieuwe lidschool en stroming binnen onze gelederen met Stanley Melissen (8e Dan) als hooggegradueerde leraar en Soke Dai.

Soms wordt ‘een meester’ individueel lid van de NFK, hij kijkt de zaken een tijdje aan binnen de NFK en beslist dan, ter zake kundig, of hij ook met zijn school en/of systeem toenadering tot de NFK wil zoeken.

Kort geleden werd het NFK bestuur blij verrast met het individuele lidmaatschap van Karel van der Werf, Soke van de Shaolin Kempo Ryu en 10e Dan Kempo. Karel Shihan hoort bij de eerste generatie Kempoka’s in Nederland en het spreekt vanzelf dat de NFK bijzonder in zijn nopjes is met weer een kennisautoriteit binnen de gelederen.
Shaolin_Kempo_Ryu1
Maar nu dus Stanley Melisssen met de Shaolin Kempo Ryu als school en als zelfstandige stroming, dubbelop dus! Hoe en waar het binnen dit systeem precies om gaat zal later verder uit de doeken gedaan worden op de zelfstandige ‘stijlpagina’ die voor hen gemaakt zal worden. Vooruitlopend hierop; de Shaolin Kempo Ryu vormt niet zozeer een aparte stijl maar meer een op zichzelf staand praktisch ‘stap voor stap’ leerplan voor het ontwikkelen van vaardigheden binnen de krijgskunst. Het combineert in zich de harde elementen van Gaika-Kempo met de zachte elementen van het Naika Kempo.
Shaolin_Kempo_Ryu2
Heren Shihan en leerlingen in ieder geval van harte welkom binnen de NFK en we hopen veel van jullie te horen en veel van jullie te kunnen leren! En tot slot… ja het was dus duidelijk ‘verkennend voorwaarts gaan’ en zoals gezegd: we zijn er blij mee!

Klik op onderstaand logo om naar de Facebookpagina van de Shaolin Kempo Ryu te gaan.
ISKR_SK_2_GOEDE_LOGO