Uit zeer betrouwbare bron vernamen wij dat Wendy en Martijn Hordijk op 23 juni 2015 gezegend werden met de komst van een (heel) jonge krijger met de naam Damien. Moeder en kind maken het uitstekend en de trotse vader natuurlijk ook. Waar het de krijgskunsten aangaat kun je niet jong genoeg beginnen, dus inmiddels kan er begonnen worden met de eerste Kiai-technieken (Japanse kreten) om vervolgens het wat ingewikkelder grondwerk onder de knie te krijgen, waarna het lopen en staan vast programmaonderdeel zal worden van de verdere opleiding. Bestuur en leden NFK feliciteren de familie Hordijk met de gezinsuitbreiding en wensen ze heel veel geluk en voorspoed in goede gezondheid toe!

PS We hebben hem natuurlijk alvast lid gemaakt ;-), het bewijs lidmaatschap kunnen jullie binnenkort per post verwachten.
geboortelid_4_def