20140601_Gasshuku_1Veldhoven, mei-juni 2014, Koryu Uchinadi.
Van de officiële correspondenten hebben we nog niets vernomen maar informatie reist desondanks snel. Deelnemers die wij spraken waren enorm onder de indruk. Er werd hard getraind, er waren veel nieuwe technieken, de spieren werden weer tot op het uiterste op de proef gesteld en de atmosfeer was geweldig.
20140601_Gasshuku_3
20140601_Gasshuku_4
Met grote dank aan de organiserende heren van de SKKJN en niet te vergeten natuurlijk Patrick McCarthy Shihan die zoals we van hem gewend zijn op onnavolgbare enthousiaste wijze de leerstof over weet te brengen.
20140601_Gasshuku_5
Dat daarnaast Huub Meijer en Jan Kraayvanger respectievelijk de 7e en 6e Dan uit handen van McCarthy mochten ontvangen gaf de unieke gebeurtenis een welverdiende kroon. Mannen die met veel inzet en enthousiasme hun kennis uitdragen krijgen hiermee een welverdiende plaats in de annalen van het Koryu Uchinadi en de NFK natuurlijk. Er zijn naar onze informatie ook nog anderen ‘bevorderd’, correspondenten SKKJN kom van de bank, spierpijn of niet, en laat ons weten wat er verder nog te vermelden is!
20140601_Gasshuku_2
Huub en Jan, van harte gefeliciteerd!