Logo_Bodhi_Dharma
Een actieve hoofdleraar leidt tot een actieve school. En dat is wel het minste wat je van Bodhidharma te Molenhoek onder leiding van Maarten Molenaar kunt zeggen. Maarten heeft een brede en gedegen achtergrond waar het zijn opleidingen binnen sport in het algemeen en krijgskunsten in het bijzonder aangaat. Maar dat zegt niet alles… zijn ongelooflijke energie en gedrevenheid des te meer! Binnen Molenhoek ook wel getypeerd als ‘De poort van Limburg’ zouden we met gemak Bodhidharma als de poort naar meerdere krijgssystemen kunnen kenschetsen.
draak
Maarten en zijn school zijn al enige jaren lid maar in het kader van het verder uitkristalliseren van de verschillende Kempo systemen binnen de NFK werd het hoogste tijd om ze een aparte plek te geven binnen het Kempo domein. Een van de opvallende zaken daarbij is het indrukwekkende curriculum van de ‘Dragon Style’.

Daarnaast begreep de redactie dat ook het door Maarten gedoceerde Dju-Su Kempo als zelfverdedigingssysteem zich het laatste jaar sinds introductie op zeer grote populariteit mag verheugen, Maarten heeft er zijn handen aan vol en de leerlingen stromen toe! We hopen daar op korte termijn uitgebreid aandacht aan te kunnen besteden. Maarten, je staf van medewerkers en Bodhidharma heel veel succes en ‘keep up the good job!’
Curriculum_Shaolin_Kempo_Kung-fu_Dragon_Style
Klik hier om naar de pagina van Shaolin Kempo Kung-fu (Dragon Style) te gaan.