Op zaterdag 2 juli 2022 wordt er in Apeldoorn het toernooi: “The He Yong Gan Cup” gehouden in samenwerking met de FOG Federatie Oosterse gevechtskunsten, STN Stichting Taijiquan Nederland en Nederlandse Federatie voor Krijgskunsten.                                                                                    Beoefenaren van de Chinese vechtkunst, vechtsport nemen het op deze dag op binnen de volgende onderdelen: Vorm met en zonder wapens ( zowel Kungfu als Tai Chi ), Sanda (Sparren), Push Hands.       De inschrijving is is officieel geopend dus meld uw leerlingen meteen aan!                                             Wilt u meer informatie of reageren? Doe dit dan uitsluitend via mailadres: info@tcma-tournament.com of via de telefoon bij promotor Frederik Jan Jüngen op: +31 6 82081960. 

We hopen jullie allemaal te zien op 2 Juli 2022 in Apeldoorn.

Team He Yong Gan Cup                        Phone: +31 6 82081960                                                              E-mail: info@tcma-tournament.com     Website: https://www.tcma-tournament.com

 .