DSC_0032_
In Leidschendam vond zaterdag 23 juni de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats die zeer prettig en efficiënt verliep. Het bestuur kan met trots melden dat alle agendapunten zijn aangenomen en dat het bestuur is benoemd voor weer een termijn van drie jaar. Na afloop was er nog tijd voor een gezellig samenzijn met naast het bestuur, raadsleden en verdere genodigden een wel heel speciale gast. Niemand minder dan Paatje Phefferkorn (90 jaar jong) was met een leugentje om bestwil naar deze bijeenkomst gelokt, waar hij tot zijn grote verrassing uit handen van de voorzitter een certificaat ‘Buitengewoon Lid’ ontving, op basis van buitengewone verdiensten mensen en krijgskunsten betreffende. Klik hier voor de foto’s, gemaakt door Angelique Smits en Peter Wilders.
DSC_0066_bewerktMD