filmposter_the_raid_2
Na het bioscoopsucces van de spectaculaire martial arts film The Raid komt regisseur Gareth Evans met het langverwachte vervolg The Raid 2: Berandal. Dit tweede deel is nog spectaculairder, epischer en gruwelijker!

A-film Benelux heeft voor onze bezoekers een leuke actie ter promotie van de op 3 juli uitkomende Pencak Silat film, bestaande uit een prijsvraag met drie verschillende prijzen…

prijsvraag_the_raid
1e prijs: Twee vrijkaarten voor de film The Raid 2
2e prijs: Een dvd van The Raid 1
3e prijs: De Hamer/Flesopener zoals gebruikt in de film

De prijsvraag is: Waar speelt de film The Raid 2 zich af?

A) Amsterdam
B) Jakarta
C) Hongkong

Mail onder vermelding van “The Raid 2” in de onderwerpregel je antwoord voor 27 juni 2014 naar info@federatiekrijgskunsten.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Vergeet niet je postadres te vermelden in verband met eventuele toezending van een prijs. Uit de goede inzendingen worden drie prijswinnaars getrokken en op 27 juni 2014 bekend gemaakt op onze facebookpagina. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
still_the_raid_2
Synopsis The Raid 2
Rama (Iko Uwais) dacht dat hij de strijd tegen de Indonesische onderwereld had gewonnen. Niets is minder waar. De gangsters zijn uit op wraak en als hij wordt bedreigd, wordt Rama gedwongen undercover te gaan om zijn familie te beschermen. Terwijl hij zich een weg vecht door de criminele organisaties, komt hij erachter dat binnen zijn eigen korps corrupte politieagenten en politici aan de touwtjes trekken. Tijdens het daaropvolgende gevecht tegen corruptie moet Rama alles op het spel zetten om het leven van zijn vrouw, kind en hopelijk zichzelf te redden.