kaart2014_5
Beste mensen,

Dank lezers van onze site en facebook page.

Dank aan onze leden en medewerkers. Dank voor uw aandacht en goodwill, voor uw support en inzet. De ene wat meer van het ene, de andere wat meer van het andere; we zijn nu eenmaal een samenstel van verschillende mensen met onderscheiden talenten en daar is niets mis mee. Van belang blijft dat we gezamenlijk als gedreven club opereren waardoor we onze talenten een plaats kunnen geven maar ook een dankbare omgeving creëren waar zij van waarde zijn en op juiste waarde geschat kunnen worden.

Er zijn veel psychologie- en sociologie boeken volgeschreven over ‘motivatoren’, maar zo ingewikkeld gaan we het niet maken. Er zijn evenveel zaken die als motivatie zo snel vergeten zijn, vaak zelfs de dingen die we persoonlijk zo vreselijk belangrijk achten; ’het hebben van de zaak is maar al te vaak het einde van het vermaak…’

Een plek vinden die je een gevoel van vervulling (fulfilling) geeft is een blijvertje, een fundament; een stille reserve voor moeilijker tijden en een bouwsteen waardoor je verder kunt tot op grote hoogte. Zo is het met sport, toewijding en trainen, zo is het met de geest. Een gezonde geest in een gezond lichaam, een oud gezegde dat nooit aan waarde heeft ingeboet, ze zijn niet los van elkaar te zien.

In deze balans willen we graag verder dit nieuwe jaar. Acht uzelf niet te klein, elk talent kunnen we gebruiken, niet zozeer omdat u iets moet doen maar veeleer omdat u daarmee de onderlinge banden aanhaalt, de ziel van de vereniging vorm geeft en niet op de laatste plaats uw eigen plekje inricht in een fijne, warme en voorspoedige omgeving.

Wij wensen u allen een buitengewoon goed jaar, een vroege lente en de top vanuit meer dan één perspectief!

Dank aan allen.
Bestuur NFK,
namens deze,
Gerard Stijf,
voorzitter